Неділя, 19.05.2024, 07:51
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Чи подобається тобі навчатися
Всього відповідей: 7
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2017 » Червень » 25 » Оздоровчий період у Буйвалівському НВК
    15:40
    Оздоровчий період у Буйвалівському НВК

    Ось і сплинули останні дні роботи пришкільного оздоровчого табору «Сонечко» Буйвалівського НВК. Скільки цікавих зустрічей, нових подорожей, приємних вражень!

    Гарні спогади залишив міні-турпохід, під час якого школярі ставили намет, орієнтувалися на місцевості, розпалювали вогнище та смажили сало на природі.

    Великим задоволенням для дітей було перебування на спортивно-ігровому майданчику дитячого садка, що нещодавно оновився завдяки сприяння народного депутата України Андрія Леонідовича Деркача, який неодноразово надавав допомогу школі та дитячому садку. За таку суттєву допомогу колектив навчально-виховного комплексу щиро вдячний Андрію Леонідовичу. Слова вдячності хочеться сказати і на адресу директора Кролевецького комбікормового заводу О.М.Андрущенка, депутата районної ради Бондаренка В.В., сільського голови Яценко Л.О., батьків дошкільнят, кочегарів НВК, які допомогли установити ігровий майданчик.

    Останнім акордом стала подорож до Менського зоопарку, дивовижного світу екзотичних для нашого краю тварин і птахів. Відвідувачі дивувалися великій кількості і різноманітності мешканців зоопарку, милувалися зеленню місцевості, яскравістю клумб, були задоволені відвідинами ігрового майданчика і кіосків. І хоча маршрут до Мени не з близьких, в дорозі діти не сумували. Вони і накаталися, і наговорилися, і побули на відпочинкових майданчиках в сосновому лісі, пройшли місточком через Десну.

    Такий цікавий і корисний відпочинок забезпечили дітям начальник табору Кривенко І.М., вихователі Давиденко Т.В., Сикса О.М., Цимбал М.М. Особлива подяка спонсорам: директору Кролевецького комбікормового заводу Андрущенку О.М., директору ТОВ « Буйвалівське» Задорожній О.А.

    Хай всіма кольорами веселки буяє літо, дарує всім світло і тепло, лісові й водні багатства, приносить нашим дітлахам здоров’я, спокій і мир.

     

     

    Переглядів: 432 | Додав: buivalivskyinvk | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar